Hjemmeside under udarbejdelse

Læbepomade: Pink Oval krukke / Gør det selv sæt

170,00 kr.

 

Råvarerne her i sættet giver til ca 50 gr. færdig Læbepomade. 

 

Til dette sæt medfølger 4 x pink Oval krukke, a la EOS lip balm.

 

Der medfølger alle de råvarer du skal bruge, samt opskrift og fremgangsmåde – så du kan lave dine helt egne super flotte læbepomader, og vide præcis hvad der er i.

 

 

Natur der Virker 🦋

 

 

For at lave denne opskrift, kræves ikke andet end 1 lille glasskål / eller stålskål, eller andet der kan tåle opvarmning i vandbad. Og en gryde til vandbad. Derudover en ske og en dejskraber.

Råvarer kommer afmålt, til den samlede portion. Sørg for at tømme beholderne helt, så du ikke har noget tilbage. Da det er en ret lille portion, betyder det noget at alle råvarer kommer med.

 

Opskriften følger med til sættet, men kan også ses her:

Læbe pomade

Læbepomaden her er rigtig god til blot den daglige Læbepleje og desuden til tørre og sprukne læber. Den har en høj andel af den gode Økologiske Sheasmør, der er meget velegnet til netop tør og sprukken hud / læber, og desuden har lidt naturligt Solfilter. Den er rigtig god til at blødgøre og pleje.

I den her opskrift er anvendt Hindbær aroma som smagstilsætning. Aromaer er produkter der også bruges til saft, slik og meget andet. Og den giver både smag og duft til Læbepomaden.

For nu at ramme et produkt der matcher den her smag/ duft og så den kommer til at ligne en rigtig EOS læbepomade, er der en lille smule rød farve med, så du får nogle Læbepomader med en flot glans, uden at de farver på Læberne.

OBS: Denne opskrift giver en læbepomade, der ikke bliver så hård, at den er duer til læbepomadehylstre, der skal kunne skubbes op og ned igen og igen. Den har en fast konsistens, men gør sig absolut bedst/kun i diverse krukker, glas eller aludåser.

Der er så vidt muligt valgt Økologiske ingredienser til Læbepomaden.

 

Sættet indeholder følgende råvarer:

Vejledning for hvordan du fremstiller læbepomade i krukken:

Se den her vejledning hvori der også er link til en video der viser hvordan du fylder dem:

https://www.freshpickedbeauty.com/2014/06/diy-refill-for-eos-lip-balm.html

 

 

Lignende produkter