35,00 kr. – 665,00 kr.
INCI: Persea gratissima (avocado) oil (and) Hydrogenated vegetable oil and Tocopherol
Oprindelse: Butter fra koldpresset avocado olie og naturlige butters.
Avocado olie fremstilles af frugten fra avocado-træet.
Udtrækningsmetode: Koldpresset/ fraktioneret/hydrogenated olie.
Udseende: Fast form, svag beige. svag og mild duft af avocado olien. Måske en anelse nøddeagtig duft.
Smeltepunkt: 35-40 grader
Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.
Velegnet til /dosering:
Om:
Avocado butter har som frugten et højt indhold af Vitamin A, B, C, D, E, F og H. Dertil kommer indhold af Lecithin, phytosterol, chlorophyl og aminosyrer (især histidin).
Dette gør den til en meget velegnet olie/butter til de fleste typer hudpleje.
Avocado blødgør huden og genopbygger hud der har fået skader fra sol eller vind. Den er meget letoptagelig, og derfor velegnet til massage produkter eller behandlings produkter.
Da den ikke har en pore stoppende effekt på huden, er den meget velegnet til acne produkter.
Hjælper til at holde huden smidig, og velegnet til tørhed og krakelerede hudsteder.
Kan også tilsættes til sæbe i slut fasen for at gøre denne mere blød og creme agtig.
Denne butter laves ud fra den koldpressede avocado olie, som bliver kørt igennem en fraktioneringsproces, for at skille fedtsyrerne, og derefter hydrogenated for at forvandle olien til en blød fast butter. Den er desuden blandet med GMO fri soja olie og tilsat E-vitamin for bedre holdbarhed.
En butter er en hydrogenated olie. Det vil sige en olie der bliver fyldt med Hydrogen/brint og bliver så at sige fuldt mættet med det, og på den måde ændrer form fra en olie der for de fleste oliers vedkommende er flydende det meste af tiden, til en butter der har en fast konsistens hele tiden. Når man fylder hydrogen/brint ind i en olie, så sker der udover at den ændrer form, også en ændring i andre aspekter ved den. F.eks. har en butter en betydelig længere holdbarhed end selve olien har.
Og når man mætter olien helt med hydrogen/ brint, så kan man også ændre selve dens molekylære opbygning, således at fra at bestå af de skadelige trans fedtsyrer ,så ændres det til mættede fedtsyrer.